CLIENT

Prophets

TYPE OF WORK

Management Program
Teamworkshops
Company events
Coaching

INDUSTRY

Full-Service Marketing & Communication Agency

WEBSITE

BACKGROUND

Prophets has known a steep growth in the last few years and has extended its service offering. The founders of Prophets wanted to increase the skills and competencies of its people so that they are well-armed to capture the new expected growth and the change t o a full-service agency.

APPROACH

CoachCab created a program to give people the necessary tools and practice to tackle future challenges. We developed and facilitated the following track:

  1. a leadership track to reinforce the skills of its senior management (via off-site and 1-to-1 coachings)
  2. teamworkshops per leader to embrace & solve team conflicts and put solutions into practice
  3. company workshops that stimulate mutual understanding, collaboration, responsibility and feedback

OUTCOME

“CoachCab heeft ons meegenomen op een boeiend en verrijkend traject. Zo staan we vandaag met ons management team en het hele bedrijf opnieuw een stap verder dan voorheen. Door hun nuchtere en betrokken aanpak slagen Patrick en Nico erin om mensen goesting én vertrouwen te geven om de uitdagingen op te nemen en vooruit te kijken. Zowel in hun individuele begeleiding als in het groepswerk met onze verschillende teams of de bedrijfsworkshops, slagen ze erin om ‘grote issues’ te verkleinen naar hun essentie en focussen ze op kleine maar haalbare stappen vooruit, die uiteindelijk het momentum creëren en (soms verrassend) uitmonden in realistische én ambitieuze acties naar een duurzame verandering.
Patrick en Nico van CoachCab waren op die journey onze sherpa’s, die ons als eigenaars geholpen hebben om ook naar morgen de nodige dynamiek in het bedrijf te verzekeren. En daarbij zien we vandaag al dat onze medewerkers nuttige zaken oppikten onderweg, waarmee ze collectief weer de nodige voorsprong in de markt kunnen nemen.”
Björn Joos – Founder & CEO Prophets
Onder de vlag coaching dienen zich in de markt vogels van allerlei pluimage aan. Dat is in onze communicatiebranche overigens niet anders. Dus kijken we doorgaans nuchter naar dit soort bijstand, op onze hoede voor zweverige praktijken. En toch hebben we de aanpak van CoachCab oprecht gewaardeerd. Ze nemen de moeite om écht te luisteren, stellen pertinente vragen en komen dan af met een traject op maat van de cultuur, de strategie  en de business context van het bedrijf. Hun sessies zijn opgebouwd vanuit behapbare, concrete leerdoelen, en bevatten veel oefeningen.  Met respect voor iedere betrokkene en de nodige dosis humor hebben ze ons praktische vaardigheden aangeleerd en nuttige inzichten bezorgd die ons als management team beter wapenen voor de menselijke uitdagingen die gepaard gaan met zakelijk succes en groei.
Tom Willemkens – Founder Prophets